Hur man identifierar privatsamtal

October 7

Hur man identifierar privatsamtal


När du får en oönskad eller oönskad telefonsamtal, kommer nummerpresentation ofta blockeras. Du kanske vill få information om telefonsamtalet. En ringer har ett antal olika sätt att skydda sitt telefonnummer från att visas. Trots dessa metoder, är processen för att spåra en oönskad telefonsamtal relativt enkelt och efter att följa några enkla steg som du kan använda informationen som ringer för att stoppa oönskade samtal i framtiden.

Instruktioner

1 Slå

57 omedelbart efter att ha fått den privata telefonsamtal. Eftersom samtalet var privat, kommer du bli kopplad till en automatiserad tjänst som ger dig med den som ringer sanna telefonnummer. Om du inte har ett abonnemang för 57 tjänsten, kommer du att debiteras.

2 Genomföra en omvänd uppslagning. Det finns många webbplatser på nätet som erbjuder en omvänd telefonnummer look-up service. Om numret är noterat, kan du hämta uppringarens namn och adress.

3 Kontakta din telefonoperatör och be den att placera ett block på numret. En liten serviceavgift får släppas ut på ditt konto för spärrade telefonnummer.