Hur man laddar ner den multitasking Knapp för iPhone

September 5

Hur man laddar ner den multitasking Knapp för iPhone


Även om iPhone inte har en multitasking knapp i sig, kan du ladda ner de senaste programuppdateringarna för iPhone att vända hemknappen i en multitasking knapp. Med denna programuppdatering kan du dubbelklicka på "Home" -knappen när du har ett program öppet men vill öppna en annan app samtidigt. Den här programuppdateringen är tillgänglig via iTunes. Men det bara gäller 3Gs modellen, som senare iPhones levereras som standard med multitasking, och tidigare modeller kan inte stödja multitasking.

Instruktioner

1 Öppna iTunes på datorn.

2 Anslut din iPhone till datorn via USB-dockningskabeln, som om du skulle synkronisera telefonen.

3 Klicka din iPhone namn i kolumnen längst till höger av iTunes när datorn registrerar att det är inkopplad - ". Enheter" det kommer att visas nedanför Den "Sammanfattning" visas.

4 Klicka på "Sök efter uppdateringar" i mitten av sidan Sammanfattning.

5 Välj att säkerhetskopiera din iPhone i dialogrutan som visas; då bekräfta att du vill hämta uppdateringen. Det kan ta flera minuter att ladda ner.

6 Koppla din iPhone för att testa multitasking knappen. Öppna ett program som Safari eller iPod. Dubbelklicka på "Home" -knappen. En serie av ikoner, såsom post, meddelanden och telefon, visas längst ned på skärmen. Peka på någon av dessa ikoner för att växla till det programmet. Det andra programmet kommer att vara "öppen" i bakgrunden, även om du inte ser det.

Tips

  • Det är möjligt att jailbreaka eller hacka, dina äldre iPhone-modeller för att möjliggöra multitasking, men det ogiltigförklarar Apple garanti och kan skada din telefon inte utföras av en expert. Varje iPhone-modell kräver olika metoder för jailbreaking, och om det inte görs på rätt sätt, kan det göra telefonen obrukbar.