Hur du köper begagnade motorcyklar för reparation

December 28

Hur du köper begagnade motorcyklar för reparation


Oavsett om du planerar att reparera en motorcykel för dig själv eller reparera motorcyklar är en hobby, du kan hitta bra erbjudanden genom att forska tillgängliga cyklar till salu. Dessutom köper förolyckades cyklar och fastställande upp dem för återförsäljning erbjuder en lukrativ inkomst potential (Ref 1) Men att köpa en begagnad motorcykel kommer med några dolda problem. Därför kontrollera historien om motorcykeln online på en webbplats som CycleChex eller motorcykel historier att du är medveten om eventuella defekter från olyckor cykeln kan ha (Ref 2 och 3.)

Instruktioner

1 Köp lokala tidningar och hitta motorcyklar till salu i den sekretessbelagda delen. Leta efter motorcyklar i behov av reparation.

2 Visa webbsajter som erbjuder begagnade motorcyklar till salu. Till exempel webbplatser som Cycle Trader, Wrecked cykel och Bent Cyklar kan du utföra en online-sökning för förstörda eller icke arbetande motorcyklar.

3 Besök online-auktion webbplatser, som Ebay.com eller enskilda ägarens listor på Craigslist.org. Sök efter cyklar som är förstörda eller inte kör och i behov av reparation.

4 Kontakta ägaren av motorcykeln per telefon eller e-post. Begär information om motorcykeln, såsom skadans omfattning, villkor för motorn och körsträcka.

5 Bedöm skador eller mekaniska problem samtidigt som du tittar över motorcykeln innan beslut fattas.

6 Köpa begagnad motorcykel med kontanter eller bekräftad check. Eftersom finansbolag inte erbjuder finansiering för förstörda motorcyklar, bara köpa dem om du har råd att köpa det rakt av.

7 Skaffa en titel för motorcykeln. Se till att du också får en köpe anger säljarens namn (s) och köparen (s), datum för försäljningen, beloppet på försäljningen och specifik information om motorcykeln, såsom märke, modell och fordonets identifieringsnummer.

Tips

  • Inspektera titel innan du köper motorcykeln. Se till att det är legitimt.
  • Kontrollera säljarens namn är noterat på titeln som ägare.