Hur man ansluter DirecTV till en trådlös signal

July 29

Hur man ansluter DirecTV till en trådlös signal


DirecTV är en av de mest populära märken av satellit-TV finns. Nyligen har det blivit fördelaktigt att ansluta DirecTV mottagare till Internet. Om du gör det ger flera fördelar, bland annat eliminerar behovet av att ansluta mottagaren till en telefonlinje, och göra funktioner som ett helt hus DVR och On Demand tillgängliga för kunderna. Men de flesta mottagare inte är utrustade för trådlösa anslutningar, och i vissa fall, är alltför långt borta från routrar för att ansluta via en Ethernet-kabel. Du kan rätta till dessa problem med några enkla steg.

Instruktioner

1 Anslut din trådlösa transceivern till ditt trådlösa nätverk enligt tillverkarens anvisningar. De exakta stegen varierar beroende på din trådlösa router och transceiver, så det är viktigt att läsa instruktionerna noggrant. I allmänhet arbetar inom transceivern administration programvara, måste du välja ditt trådlösa nätverk med namn, och sedan in lösenordet om du har en för att ansluta de två enheterna tillsammans.

2 Ansluta DirecTV mottagaren till den trådlösa transceivern. Leta efter en Ethernet-port på baksidan av transceivern; om det finns mer än en kommer varje öppen port gör. (Ethernet-mottagare ser ut som överdimensionerade telefonjack.) Sen lokalisera Ethernet-porten på baksidan av DirecTV mottagare; detta kommer att vara identisk med den på transceivern. Anslut CAT-6 kabel till var och en av dessa portar. Om det finns mer än en port på DirecTV mottagare, använd den översta.

3 Kontrollera att din DirecTV mottagare är nu ansluten till Internet. Tryck på Menu på din DirecTV fjärrkontrollen, välj sedan Hjälp & inställningsmenyn. Välj Inställning, sedan nätverk, och slutligen ansluta. Om mottagaren känner igen ditt nätverk, då installationen är klar. Om den inte gör det, kommer det att fråga dig vad anslutningsmetod är. Välj Trådlös.

Tips

  • DirecTV rekommenderar inte att en trådlös anslutning användas. Snarare om det alls är möjligt, bör du koppla mottagaren direkt till routern för bästa möjliga resultat.