Hur man hittar en BMW X5 i Oregon till salu

November 14

Hur man hittar en BMW X5 i Oregon till salu


Den senaste SUV av BMW - X5 - har sett flera förändringar sedan dess release under 2000. BMW X5 fortsätter att säljas från och med 2010. När du söker efter en begagnad X5 till salu i Oregon, att det enklaste sättet att få en som har varit noga kontrolleras av, och i vissa fall som certifierats av, är BMW att köpa direkt via BMW.

Instruktioner

1 Logga in på en webbläsare.

2 Rikta din webbläsare till www.bmwusa.com.

3 Klicka på "Certified Pre-Owned" i menyraden högst upp på webbplatsen.

4 Klicka på "Model Search" i menyn till höger på sidan.

5 Välj "All Preowned" alternativet, eller "Certified Preowned" om du vill ha en BMW certifierade fordon.

6 Klicka på rullgardinsmenyn märkt "Series" och välj "X5".

7 Klicka på "Modell" i rullgardinsmenyn och välj modellen av X5 du vill, eller välj "Alla modeller" för att söka utan begränsningar.

8 Ange Oregon Postnummer du vill söka i textrutan "postnummer".

9 Klicka på rullgardinsmenyn label "Avstånd" och välj det avstånd som du vill söka från Postnummer du angett.

10 Klicka på rullgardinsmenyn märkt "prisklass" och välj det lägsta och högsta pris du vill betala, eller välj "Nej Max" och "No Min" för att se alla priser.

11 Klicka på rullgardinsmenyn märkt "Year Range" och välj den äldsta och nyaste år X5 du söker, eller välj "Nej Min" och "Nej Max" för att söka alla år.

12 Klicka på rullgardinsmenyn märkt "körsträcka Range" och välj lägsta och högsta trafikarbete räckvidd, eller välj "Nej Min" och "Nej Max" för att söka alla X5s oavsett körsträcka.

13 Klicka på knappen "Sök". En lista över X5s möte du söker kriterier visas nu, du kan sortera listan genom att klicka på rullgardinsmenyn märkt "sortera" och välja dina önskemål.