Bästa Däck för Ford Freestyle

February 16

Bästa Däck för Ford Freestyle


Ford Freestyle är en stor crossover fordon som byggdes i framhjuls och fyrhjulsdrivna versionerna och erbjöds med två olika hjul- och däckstorlekar. Med år 2007 är den sista av årsmodellerna av Freestyle, de flesta av fordonen i bruk antingen har eller kommer snart att vara i behov av ersättningsdäck, och det finns ett antal alternativ att överväga.

Original Equipment Alternativ

Freestyle kom med däck i antingen 215 / 65-17 (17-tums diameter) eller 225 / 60-18 (18-tums diameter) storlek. Originalutrustning för 17-tums däck är Continental ContiTouringContact CT95. Originalutrustning för 18-tums däck är Pirelli P6 Four Seasons. Förare som föredrar att fortsätta använda däcktyp fabriksinstallerade kan fortfarande köpa dessa däck.

17 "Alternativa lösningar

Rekommenderade alternativ inkluderar Yokohama Avid TRZ, Michelin Primacy MXV4, och Goodyear Assurance Triple. Dessa däck normalt kommer att ge en tystare gång och förbättrad hantering och bära över den ursprungliga utrustningen. De kan dock kosta mer än OEM däck.

18 "Alternativa lösningar

Rekommenderade alternativ inkluderar Michelin Primacy MXV4, Yokohama Avid H4S, och Goodyear Assurance Triple. Dessa däck normalt kommer att ge en tystare gång och förbättrad hantering och bära över den ursprungliga utrustningen. De kan dock kosta mer än OEM däck.