Hur man tråd en Orion 2500D till 4 Subs

September 9

Hur man tråd en Orion 2500D till 4 Subs


Orion 2500D bil förstärkare är ett odjur. Med en uteffekt på 2500 watt till 1 ohm, är den kapabel att köra flera subwoofers och driver dem hårt. Om du har ambitiösa planer på att sätta ihop en subwoofer installation med fyra subs, kan 2500D hantera det. Så här tråd dina subs till Orion 2500D att få jobbet gjort.

Instruktioner

1 Hur man tråd en Orion 2500D till 4 Subs

Skär fyra längder av högtalarkabel. Högtalarkabeln kommer att användas för att ansluta två par subwoofers till förstärkaren, så i enlighet därmed, beroende på var de subwoofers och förstärkare kommer att ligga.

2 Hur man tråd en Orion 2500D till 4 Subs


Det finns två uppsättningar av högtalarterminaler på Orion 2500D - en uppsättning kommer att anslutas till två subwoofers, den andra uppsättningen till de andra två subwoofers. Anslut en högtalarkabel från den första uppsättningen av högtalarterminaler på förstärkaren till terminalerna i den första subwoofer. Anslut sedan en högtalarkabel från den första sub terminaler till den andra sub terminaler. I varje fall, ansluta de positiva terminalerna (färgat rött) till positiva terminaler och negativa terminaler (färgat svart) till negativa terminaler.

3 Upprepa denna process med den andra uppsättningen av högtalarterminaler och de andra två subwoofers. När detta är klart kommer du kan ansluta fyra subwoofers till Orion 2500D förstärkare.