Hur man tar bort bilradion i en Bora

January 21

I Europa är Volkswagen Jetta och Golf namnet Bora, och dela en hel del liknande delar. Ett exempel på detta är den dubbla DIN stereo utrustad på vissa modeller, som ger anpassare massor av utrymme att installera större stereo, med funktioner som navigation, och en in-dash-monitorn. Att ta ut dessa däck men tar några speciella verktyg som du inte lätt kan fabricera hemma.

Instruktioner

1 Öppna dörren och titta på framsidan av stereo. I varje hörn är små, platta platser som du kommer att behöva sätta in nycklarna i. Varje knapp har en liten skåra i slutet av det. Skjut nycklarna till spåren i hörnen så att de två knapparna på vänster sida har skåran pekar till höger, och sidoknapparna har skåran pekar åt vänster.

2 Tryck borttagnings radio verktyg i stereo tills de klickar på plats. Dra på flytt radio verktyg med båda händerna och skjut stereo ur instrumentbrädan.

3 Håll stereo med ena handen och dra antenn bly, CD-växlare och GPS leder (om sådan finns) och ledningsnätet med händerna till pop klippet på selen.

Tips

  • Flytt radio verktyg är normalt inte finns på varje lokal stereo butik, så du kanske måste hitta en Volkswagen specialist, eller köpa den på nätet.
  • Det är inte nödvändigt att koppla bort batteriet under denna borttagningsprocessen, men inte sätta nyckeln i tändningslåset när du tar bort selen.