Hur man installerar en bakre Strut Bar på en Del Sol

August 1

På chassit i en Honda Del Sol sysselsätter en unibody design, vilket innebär att hela skalet av bilen är gjuten från en del, vilket ökar den strukturella integriteten av bilen. I hårda hörn, kan chassit vrida och vända, dock, och ett sätt att stoppa detta förslag är att lägga till fjäderben barer. Dessa stänger går tvärs över bredden av bilen, som förbinder de strut torn tillsammans. De är lätta att installera, vanligtvis på under 15 minuter.

Instruktioner

1 Pop stammen av Honda. Ta bort takpanelen insatsen från stammen, om den inte är installerad på toppen av bilen. Använd platt skruvmejsel för att ta bort de två plastlock på sidorna av stampaneler, som ligger strax ovanför stöttorna.

2 Unbolt stagen från fjäderben med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Ställ fjäderben bar på toppen av stöttorna, rada upp fästena på fjäderben bar med strut dubbar.

3 Säkra fjäderben till stagen med hjälp av fabriks bultar och en 3/8-tums Ratchet och uttag. Använd en öppen nyckel för att dra åt justermuttrarna på slutet av fjäderben bar.