Hur man låser Bilder på en iPod med en lösenkod

May 11

Hur man låser Bilder på en iPod med en lösenkod


När du tar ett foto med din iPod touch kamera, sparas det automatiskt in i "kamerarullen." Den "Kamerarulle" är öppen för visning av alla som har tillgång till din iPod touch, och inte har en dedikerad lösenord eller säkerhetsfunktionen. Om du vill se dina bilder hålls privat, kan du aktivera iPod touch lösenord lås, vilket kräver att du anger en kod eller lösenord innan du kan låsa upp enheten och få tillgång till "kamerarullen."

Instruktioner

1 Lansera "Inställningar" app på iPod touch genom att trycka på ikonen på hemskärmen.

2 Öppna "Allmänt" sida och trycka på "Lösenkodslås" -knappen.

3 Tryck på "Turn lösenordet på" -knappen och ange ett fyrsiffrigt lösenord. Ange lösenordet igen för att bekräfta dess aktivering.

4 Tryck på "Power" -knappen på toppen av iPod touch för att sätta enheten i viloläge. Lösenordet Låset blir aktivt, och du - eller någon annan med tillgång till enheten - kommer att krävas för att ange det nästa gång enheten slås på innan "kamerarullen" kan ses.

Tips

  • Tillgång till "kamerarullen" kommer att begränsas till dess att lösenord är korrekt.
  • Skjuta "Simple lösenkod" byta till "Off" i Lösenkodslås menyn kan du ange ett alfanumeriskt lösenord i stället för en fyrsiffrig kod.
  • Glöm inte lösenordet, som iPod touch måste torkas för att ta bort den. Detta kommer också att ta bort alla bilder som lagras i "kamerarullen."