Kan du dela Betald Android Apps?

August 14

Android är ett operativsystem som skapats för mobiltelefoner och andra mobila enheter. Android körs på en open source-plattform som gör det möjligt för utvecklare att skapa nya applikationer för operativsystemet. Utvecklaren av den enskilda ansökan dikterar sedan hur man gör programmet tillgängligt för allmänheten. Vissa utvecklare erbjuder sina program gratis, medan andra skapar betalprogram de säljer för en avgift på Android Market. Precis som alla andra immateriella program har kopieringsskrivskydd, och detta skydd hindrar dig från att dela betalappar med andra.

Vad är Android?

Android är ett operativsystem utvecklat av Google och Open Handset Alliance, ett konsortium av stora företag inom telekom, mjukvara och datorindustrin. Operativsystemet fungerar på vissa mobila enheter, inklusive tabletter och mobiltelefoner. Enheter som stöder Android-plattformen använder Advanced RISC Machine arkitektur plattform processorer. Denna ansökan ram möjliggör återanvändning och ersättningskomponenter. Dessutom Android-enheter använder en integrerad webbläsare baserad på öppen källkod Web kit motor.

appar

Android marknaden erbjuder för närvarande hundratusentals applikationer. Beroende på tillämpningen, kan utvecklaren välja att låsa ansökan till en specifik Android-enhet eller göra programmet tillgängligt på din Android-konto till flera registrerade enheter. Om utvecklaren har låst ansökan till en enhet, kan du inte dela programmet med andra mobila enheter, även om du äger enheten. Applikationer som är registrerade på ditt konto, men kan överföra till andra Android-enheter som är registrerade på kontot. Utvecklare har också tusentals ansökningar om gratis via Android Market.

Typer av applikationer

Med nästan 300.000 program tillgängliga för Android, kan du hitta ett program för att utföra nästan alla uppgifter. Till exempel program kan du använda telefonen för att ge omedelbar information som riktningar, film scheman, restauranger och lokala evenemang. Andra tillämpningar utföra uppgifter såsom konvertering valuta, översättning och ger fakta och siffror. Om du behöver en specifik applikation, kan du söka igenom alla tillgängliga program direkt från Android Market.

Fördelarna med Android

En av de främsta fördelarna med en Android-enhet är den öppna plattformen. mobiltelefontillverkare använder Android som operativsystem för olika typer av mobila enheter. Android ger också tredjepartsutvecklare att skapa applikationer för plattformen. Detta uppmuntrar en stor pool av utvecklare för att få innovation till plattformen.