Instruktioner för Reese dragkrokar

February 23

Instruktioner för Reese dragkrokar


Reese påstår sig erbjuda högsta kvalitet bogsering erfarenhet, och företaget erbjuder många produkter för att säkerställa att den rymmer upp till ett sådant uttalande. Grundades 1952 av TJ Reese, har företaget fått ett rykte som den främsta tillverkare av Hitching system i Nordamerika. Från och med 2010, Reese hade 11 trailer hitch modeller på marknaden som är lätta att installera.

Instruktioner

1 Sänk avgas på bakre delen av fordonet för att göra plats för dragkroken på ramen i den bakre änden av bilen. Värmeskölden kan komma ner med avgaserna, vilket kommer att göra det lättare att installera kopplingen.

2 Inspektera hålen och områden i ramen i syfte att säkerställa att skräp kommer inte störa installationen.

3 Slutligen kanske du vill spraya WD-40 i hålen där draget kommer att installeras. Detta kommer att skydda mot rost och korrosion. Skumt själv är rostbeständiga, men din ram kanske inte. Detta kommer också att hjälpa rengöra gängorna på din ram.

4 Montera dragkroken på förarsidan av fordonet först så att avgaserna kan hålla upp hårdvaran på passagerarsidan, vilket gör din uppgift något lättare. Löst installera bultarna på båda sidor.

5 Dra åt skruvarna antingen med hjälp av en skiftnyckel eller elverktyg med socket bifogas.

6 Sätt tillbaka avgas och värmeskyddet.

Tips

  • Reese dragkrokar är utformade för att vara enkel att installera, med ett minimum av borrning inblandade. Ändå kommer hake själv kräva andra delar för att kunna användas för dragande, såsom bollen används för att montera din trailer på. Dessa måste köpas separat. Även Reese faktiskt tillhandahåller en Fit Guide på deras hemsida för att säkerställa en korrekt passform för ditt fordon med den mest lämpliga problem.