Hur man ställer in Mint iPhone Apps

July 2

Hur man ställer in Mint iPhone Apps


Som medlem Mint.com, kan du spåra din ekonomi på nätet med hjälp av webbplatsens Fria verktyg. En fördel med att använda Mint.com tjänst är att du kan säkert kontrollera din ekonomi från vilken dator som helst med en internetuppkoppling. Om du inte är i närheten av en dator, kan du fortfarande kontrollera Mint.com konto genom att använda din iPhone. Mint.com har en gratis iPhone app som ger dig möjlighet att spåra din ekonomi på språng. Appen finns i Apples App Store från din iPhone.

Instruktioner

1 Tryck på "App Store" från startskärmen på din iPhone.

2 Tryck på "Sök" längst ned på skärmen och sedan peka på sökfältet längst upp på skärmen. Det virtuella tangentbordet visas. Skriv "Mint" i sökfältet och klicka sedan på knappen "Sök" på tangentbordet.

3 Tryck på "Mint.com" i resultatlistan, och tryck sedan på "Free" i det övre högra hörnet på skärmen.

4 Tryck på "Install". Ange ditt Apple-ID och lösenord i textrutan på pop-up fönster. Tryck på "OK" -knappen. Mint programmet hämtar automatiskt och installeras på din iPhone.

5 Tryck på "Mint" ikonen för att öppna programmet. Ange din e-postadress och lösenord i rutorna, och sedan på "Logga in". Programmet hämtar automatiskt din ekonomiska information från Mint.com konto till din iPhone.

6 Tryck på en sektion för att visa informationen. Till exempel, klicka på "Cash Flow" för att visa detaljerad information om dina utgifter.