Hur man använder musik som ringsignaler i iPhone

May 16

Hur man använder musik som ringsignaler i iPhone


Du kan använda dina favoritlåtar som ringsignaler på iPhone. Om du inte har något emot att betala en dollar eller två, kan du ladda ner ringsignaler från iTunes. Eller, om du föredrar att göra din egen låt klipp, kan du göra ringsignaler med iTunes eller med en app laddas ner direkt till din telefon. Oavsett vilken metod du väljer, har du ett stort utbud av potentiella ringsignaler för att anpassa din iPhone.

Instruktioner

Köpa ringsignaler

1 Knacka på programmet iTunes på din iPhone medan du är ansluten till Internet.

2 Knacka på "ringsignaler" längst ned på skärmen. Om det inte syns, klicka på "Mer" och sedan på den.

3 Bläddra efter ringsignal du vill ha genom att söka igenom presenterade artister, genrer eller populära nedladdningar. Om du inte hittar det du vill ha, klicka på "Sök" längst ned på skärmen och skriv in namnet på låten eller artisten. sedan hitta den låt du vill under kategorin "ringsignaler".

4 Ladda ner ringsignal du vill ha genom att trycka på priset och sedan "Köp nu". Om du gjorde en sökning efter en viss låt, se till att du ladda ner ringsignal och inte hela sången.

5 Ange ditt iTunes lösenord. Om du inte har ett iTunes uppmanas du att skapa ett konto.

6 Hitta din ringsignal på din iPhone efter att den har laddats ned. Tryck på "Inställningar" menyn, och sedan "Ljud" och "ringsignaler." Du kan välja den som standardringsignal om du vill. Du kan göra det till en personlig ringsignal för en viss kontakt genom att hitta kontakten knacka "Redigera" knacka "ringsignal" på den kontaktens profil och sedan välja den nya låten.

Använda en iPhone App

7 Tryck på "App Store" på din iPhone medan ansluten till Internet.

8 Tryck på fliken "Sök", typ "ringsignal" i sökrutan och klicka på "Sök".

9 Välj en app för nedladdning och klicka på priset eller "gratis" för att installera det på din telefon. Som exempel kan nämnas "Ringtone", "Ringtone Maker" och "Ringtone Designer". De flesta av dessa program är $ 0,99 eller gratis.

10 Ange ditt iTunes lösenord när det efterfrågas.

11 Öppna appen och välja en låt från musik lagrad på telefonen.

12 Välj en låt klämma 30 sekunder lång eller mindre som du vill använda som ringsignal. Vissa appar kan göra det åt dig.

13 Överför låten i din ringsignaler listan med appen. Appar kan göra detta automatiskt eller instruera dig hur man gör det.

14 Hitta din ringsignal på din telefon genom att trycka din "Inställningar", sedan "Ljud" och "ringsignaler." Här kan du göra den nya ringsignal standard ringsignal. Om du vill använda den som en anpassad ringsignal för en kontakt väljer du kontakten i telefonen trycker på "Redigera genom att trycka på" ringsignal "-knappen och ändra ringsignal.

Använda iTunes på datorn

15 Öppna iTunes och hitta låten du vill använda som ringsignal.

16 Lyssna på låten och bestämma vilken del av det du vill använda som ringsignal klipp. Det bör vara ca 30 sekunder eller mindre. Ta del av starttid och stopptid för klippet.

17 Högerklicka på låttiteln och välj "Visa info".

18 Välj fliken "Alternativ".

19 Kontrollera "Start Time" och "Stopptid" kryssrutor.

20 Ange start- och stopptid och klicka på "OK".

21 Högerklicka på den låt du just redigerat och välj "Konvertera markeringen till AAC."

22 Klicka på den konverterade låten, som du kan hitta i "Musik" mappen iTunes, och dra den till skrivbordet för att göra en kopia av det. Du kan ta bort den i iTunes nu om du vill och avmarkera "Start Time" och "Stopptid" boxar på den ursprungliga låten.

23 Högerklicka på musikfilen på skrivbordet och välj "Visa info".

24 Klicka på "Namn" och "Extension".

25 Ändra förlängnings namn på filen från ".m4a" till ".m4r" så iTunes kommer att känna igen den som en ringsignal fil.

26 Dubbelklicka på låten till den det ditt iTunes-bibliotek i "Ringsignaler" -fliken.

27 Synkronisera din iPhone med iTunes. Om telefonen inte automatiskt synkroniseras, vara säker på att nya ringsignal är vald och klicka på "Apply".

28 Hitta din nya ringsignal på din iPhone genom att knacka "Inställningar", "ljud" och "ringsignaler." Du kan göra det din standardringsignal det eller göra det till en anpassad ringsignal för en enskild kontakt genom att trycka på kontakten, knacka på "Redigera" och ändra ringsignal.

Tips

  • Om du konverterar en fil med hjälp av iTunes och inte se "Konvertera markeringen till AAC" när du högerklicka på den, klicka på "iTunes-inställningarna", "Advanced" och "Import". Ändra "Importera med" drop-down val till "AAC Encoder" och sedan gå vidare till att konvertera filen.