Hur man kan bli av blackra1n och använda din iPod med iTunes

May 4

Hur man kan bli av blackra1n och använda din iPod med iTunes


Den blackra1n app för iPod Touch och iPhone kan du "jailbreak" enheten, vilket innebär att du kan installera icke-Apple-godkänd programvara på den. Precis som alla stöds programvara, kan blackra1n orsaka problem när du försöker använda din iPod med iTunes. Om du vill bli av med blackra1n och tillbaka enheten till aktie iPod Touch firmware, återställa din iPod till fabriksinställningarna i iTunes.

Instruktioner

1 Starta iTunes. Anslut din iPod till datorn med hjälp av dess medföljande USB-kabeln.

2 Klicka på posten för din iPod i avsnittet "Devices" i sidofältet. Klicka på "Summary" fliken i huvudfönstret i iTunes.

3 Klicka på "Återställ". Om du vill säkerhetskopiera iPod-inställningar, klicka på "Back Up" i det fönster som öppnas; annars klickar du på "Säkerhetskopiera inte."

4 Klicka på "Restore" för att bli av med blackra1n och återställa beståndet iPod-programvaran. Klicka på "OK" när iTunes har åter programvaran. IPod visas i iTunes; kan du nu använda den normalt.

Tips

  • Återställa beståndet Apple operativsystemet också tar bort alla media från din iPod. Säkerhetskopiera din samling innan du åter.