Hur ansluta min Motorola Droid till Mitt Prius

October 31

Motorola Droid är en av många smartphones som används på Verizon Wireless nätverk och drivs av Googles Android mobila operativsystem. Med sina data- och GPS-funktioner, är Droid mycket mer än en vanlig telefon; Det kan också komma till hands när du är på väg i din Prius, hjälper dig att navigera till din destination. Anslutning av Droid till bilen behöver bara några grundläggande instrumentpanelen tillbehör.

Instruktioner

1 Stäng av Prius.

2 Anslut USB-adaptern i cigarettändaruttaget på instrumentbrädan. Anslut standard USB-kontakten på microUSB kabel till adaptern USB-port.

3 Anslut microUSB änden av samma kabel till telefonen. Denna anslutning kommer att ge kontinuerlig effekt till Droid så att den inte kommer att behöva förlita sig på sin laddning.

4 Använd 3,5 mm ljudkabel för att ansluta Droid på instrumentpanelen, om radion har en extra ljudingång - ". AUX" denna port typiskt att vara märkt Vissa modeller har inte denna funktion, men om det finns i din Prius, kommer det att Droid att dirigera sin ljudutgång genom bilens stereo ljudsystem.

Tips

  • Om du regelbundet använder Droid funktioner medan du kör, överväga att investera i en tredje part instrumentpanel fäste. Detta kommer att hålla Droid i ögonhöjd så att du använder telefonen och köra säkert.