Hur man tar bort en brevlåda från en Blackberry

February 17

Hur man tar bort en brevlåda från en Blackberry


Enligt Smart Device Central, är Blackberry mobiltelefoner kända för sin överlägsna e-kapacitet. Blackberry.com rapporterar att varje modell av sin populära telefonen har förmågan att hantera upp till 10different e-postkonton. Men ibland måste du ta bort ett e-rutan från Blackberry eftersom du inte längre vill att meddelanden från det kontot kommer till din telefon. Medan förfarandet är något olika på varje modell, från kurvan till Storm till Fet, är den allmänna processen densamma.

Instruktioner

1 Välj inställningar programmet från programmenyn. Den här menyn kan nås genom att trycka på "Meny" -knappen, som är mellan din gula "Telefon" -knappen och styrkulan (på de flesta modeller) eller mittenknappen (på Fet).

2 Välj "E-postinställningar" i inställnings ansökan. Den här menyn ser ut som ett kuvert med ett kugghjul på den. Välj det genom att gå över till den med din trackball (eller mittknappen på kurvan) och sedan trycka styrkulan (eller mittknappen).

3 Navigera till kontot / brevlåda som du vill ta bort. Postlådorna är listade efter den e-postadress (om du har angett ett alternativt namn för kontot när du ställer upp). Använd din trackball tills brevlådan du vill radera är markerad.

4 Tryck på "Meny" -knappen. Du kommer att se en rad alternativ, inklusive "Redigera", "Filter" och "Ta bort". Navigera till "Delete" och aktivera genom att trycka på styrkulan.