Hur man ändra inställningarna på en Palm Pre

July 3

Palm Pre är en smart telefon med multimedia som görs av Palm Company. Det är lätt, välbyggd och lätt att använda. Den är utrustad med en stor pekskärm och en glidande tangentbord. Det använder Linux Mobile OS (operativsystem) och har Wi-Fi och Bluetooth inbyggt i sitt operativsystem. Telefonen levereras med förinställda vissa tillämpningar aktiverade. När du får din telefon kan du behöva behov som skiljer sig från fabriksinställningarna. Du kan ändra inställningarna hemma utan att ta din Palm Pre till en mobiltelefon butik.

Instruktioner

1 Slå på dig Palm Pre. Klicka på telefonikonen för att komma till menyn. Titta på de olika ikoner och bekanta dig med vad de var gör.

2 Hitta ikonen som visar "Inställningar". Den första posten i denna lista kommer att vara ditt telefonnummer. Se till att det motsvarar det antal som ges till dig.

3 Titta på nästa objekt. Det kommer att säga "När uppringning i knappsatsen" och "Visa Kontakter Match." Om du är osäker på om du vill ha den på eller av, experimentera åt båda hållen och sedan besluta.

4 Bestäm vilken typ av kopplingston du vill. Hitta det i nästa ruta och välja mellan korta och långa.

5 Titta på nästa ruta. Det kommer att säga "genvägar". Detta är användbart om du slår en hel del nummer som börjar med samma prefix. Det kommer automatiskt att ringa upp nummer som du har lagrat och du behöver bara lägga till slut siffror.

6 Håll namnet på din operatör kontrolleras i nästa ruta, "Network". Om du väljer "Automatisk" det kommer att hitta den bästa signalen för dig men kan hamna kostar dig en hel del pengar.

7 Set "Tillgänglighet TTY / TDD" till "On". Om du vill uppdatera dina inställningar eller din roaming kapacitet automatiskt välja "On" för de närmaste två lådor.

Tips

  • Håll telefonen i ett fall att hålla den från att bli blöt eller från att bryta om det skulle falla.
  • Kontrollera garantin och se till att du inte gör någonting för att upphäva det.