HHO Technology

May 19

En av uppgifterna för forskarna idag är att hitta en alternativ energikälla som gör det möjligt för oss att fortsätta vårt sätt att leva utan beroendet av fossila bränslen och skadar miljön. En av de renaste föreslagna former av alternativa bränslen är vatten. Detta kallas HHO teknik.

Definition

HHO teknik är den process där H2O eller vatten, omvandlas till HHO gas, som är brännbart, och kan sedan driva en vanlig motor. Det finns ingen känd tidpunkt när HHO gas upptäcktes, men det har varit framställningar till patentverket sedan 1977. Dennis Klein försöker få ett patent för tekniken och har väntat sedan 2001.

Behandla

Det sätt som H2O omvandlas till HHO är att använda el och passerar vattnet genom ett "mycket unik elektrolys process", säger Klein under en intervju med Fox News.

användningar

HHO gas kan användas i alla typer av förbränningsmotorn. Detta kan vara allt från en motor så liten som en återfinns på ett ogräs whacker till en motor som finns på en semitruck, eller eventuellt till och med ett plan.

fördelar

HHO gas brinner 100 procent ren. Efter HHO gas förbränner visar det tillbaka till vatten. Denna process kräver också lite vatten, så lite som 4 uns av vatten, enligt Klein. En liter rent vatten producerar cirka 1860 liter HHO gas.

Sanningen

HHO gas, även känd som Browns gas, kan användas för att hjälpa bilen att använda mindre bensin per mil, enligt RunYourCarOnWaterFYI.com. Webbplatsen uppgav också att Ronn Motors i Austin, Texas, har utvecklat en exotisk bil kallas Scorpion, som använder HHO bränsle tillsammans med en bensinmotor för att få 40 miles till gallon.