Hur Ladda ner spel på en Net10 Förutbetalda Motorola

March 13

Net10 erbjuder förbetalda telefontjänst med nedladdningsbara funktioner, inklusive ringsignaler och grafik, men leverantören inte erbjuda spel. Möjligheten att ladda ner spel till din Net10 Motorola mobiltelefon beror på enheten. Det finns ett antal webbplatser som erbjuder spel nerladdningar inklusive Mobile Klassad, Gameloft och EA. Net10 tar ut en avgift för nedladdning och åtkomst till data på din telefon. Dessa extra avgifter dras från dig balans Net10 konto.

Instruktioner

1 Navigera till den mobila Klassad webbplats. Klicka på "Set Mobile" och ange ditt Motorola-telefon modellnummer i telefonen fältet och klicka på "Go". Klicka på "Spel" att visa spel som är kompatibla med din telefon och klicka på spel du vill ladda ner. Klicka på "Download" för att hämta den mobila webbadressen för ditt spel. Navigera till den medföljande mobil adressen på din telefon och ange nedladdningskoden tillgänglig. Spelet kommer att installeras på din mobiltelefon.

2 Öppna din webbläsare och navigera till Gameloft Store. Klicka på "Spel" och "Mobile" välj sedan din sökning alternativ för att få tillgång till avsnittet mobila spel. Klicka på "Köp nu" bredvid det spel du vill köpa och välj "Net10" från "Carrier" listrutan. Ange ditt födelsedatum och klicka på "Nästa". Klicka på betalningsalternativ du vill använda för din telefon, ange ditt mobilnummer och klicka på "Nästa". Du får ett textmeddelande med länken som du kan ladda ner ditt spel. När du klickar på länken spelet kommer att hämtas till telefonen. Avgiften för spel varierar.

3 Navigera till EA hemsida och klicka "Spel" följt av "Bläddra Spel." Klicka på "Platform" rutan och välj "Mobile" från listan. Klicka på spelet du vill ladda ner till din telefon och klicka på "Get It On Mobile." Ange ditt mobilnummer och klicka på "Get It". Ett textmeddelande skickas till telefonen med länken för nedladdning. Kostnaden för EA-spel varierar.