Hur gör jag finansiera en ny Volkswagen fordon?

March 21

Hur gör jag finansiera en ny Volkswagen fordon?


Du kan finansiera en ny Volkswagen fordon antingen på Volkswagen återförsäljare genom Volkswagen kredit eller annan långivare som återförsäljaren använder. Du kan också finansiera köpet på egen hand genom en extern långivare. Forskning och välja den bästa ränta som är tillgänglig, vilket kan spara dig tusentals i det långa loppet. Var noga med att kontrollera Volkswagen Credit finansieringsalternativ tillgängliga för nya bilar. Du skulle kunna dra nytta av låga priser, såsom en noll procent finansiering tillfälle.

Instruktioner

1 Gå till Volkswagens hemsida (se Resurser). Gå till "Shopping Verktyg", ligger på övre högra menyn eller webbsida och välj "erbjudanden" från rullgardinsmenyn. Ingång postnummer för att se lokala erbjudanden och avgöra om du vill använda Volkswagen kredit för att dra nytta av de priser du ser (detta hanteras vid återförsäljaravtalet).

2 Kontakta en lokal långivare, såsom din nuvarande bank eller kredit unionen, som ofta erbjuder konkurrenskraftiga priser, om du inte vill använda Volkswagen kredit eller generalagenten. Om du kan hitta bättre priser på en av dessa institutioner, gäller på den platsen.

3 Ansöka om ett lån genom att fylla i en kreditansökan. Ge ditt personnummer, födelsedatum, adress, lön och uppgifter om anställning.

4 Vänta ditt godkännande. Om du ansöker på en återförsäljare, ofta ditt godkännande ges inom en timme, eftersom inlämnande processen sker elektroniskt på nätet. Om du ansöker via en bank utanför återförsäljare, kan väntetiden ta flera dagar. Vid en återförsäljare, återförsäljare personal hantera alla dina bank kontrakt detaljer. Med en extern långivare, måste du förse banken med en köparens order (tillhandahålls av återförsäljaren), som listar din totala fordonskostnaden och alla fordonsidentifieringsinformation.

5 Ring ditt försäkringsbolag agent för att lägga till din bil till er politik. Du måste ha full täckning försäkring på en finansieras fordon. Få bevis för täckning och har det faxas eller ta med den till banken eller återförsäljare ger ditt lån. Försäkringsbevis krävs för att slutföra lånet processen.

6 Registrera alla dina kontrakt pappersarbete, som bekräftar att begreppet, betalning och lånade beloppet är korrekt innan du fyller pappersarbete. Om du gör detta på en bank, får din check att betala generalagenten. Om på återförsäljare loggar alla dina kontrakt pappersarbete. I många fall är Institutionen för motorfordon pappersarbete som tillhandahålls av återförsäljare, och du behöver inte gå byrån själv.

7 Kontrollera att bilen är ren och utan repor eller bucklor. Se till att få två uppsättningar av nycklar och en instruktionsbok. Din återförsäljare representant kommer att sätta dina skyltar på fordonet innan du lämnar in din nya bil.

Tips

  • Om du väljer att inte använda Volkswagen kredit för särskild finansiering, kan dealern fortfarande hitta en långivare. Du behöver inte hitta en på egen hand, men kan om du vill.