Vad är Android SDX?

August 18

Android är en öppen källkod plattform som utvecklats av Google som gör det möjligt för utvecklare att skapa applikationer för operativsystem plattform. Varje gång Google släpper en ny version av operativsystemet Android, Google släpper också en Software Development Kit version. Utvecklare använder SDK version av operativsystemet Android att utveckla nya Android applikationer och uppdatera befintliga applikationer skrivna för tidigare Android-versioner.

SDK

Android SDK utvecklingsverktyg har kompatibilitet med Windows XP eller senare, Linux och Mac OS X eller senare. Android SDK innehåller en emulator, debugger, krävs bibliotek, prov källkod, Android gränssnitt för tillämpningsprogram och handledning för operativsystemet Android. Utvecklare sedan använda SDK för att skriva program som använder en integrerad utvecklingsmiljö. Rekommenderad IDE för Android är Eclipse.

Vad är en Android Emulator?

Innan en utvecklare skapar en ny ansökan eller redigerar ett befintligt program, behöver han en Android-emulator. Emulatorn replikerar Android gränssnitt på datorns skrivbord som erbjuder möjligheten att efterlikna beteendet hos en Android mobil enhet på en persondator. Detta eliminerar behovet av en mobil enhet vid utveckling av Android applikationer. Emulatorn kan dock inte helt efterlikna en Android mobil enhet. Därför måste utvecklare gör vissa funktioner eftergifter när en emulator och testa programmet på en faktisk Android-enhet innan släppa ansökan.

uppdatering SDK

Utvecklare måste se till att de använder den mest aktuella SDK paket. Google släpper alla tillgängliga revideringar av SDK komponenter Online via SDK förvaret. Utvecklare måste se till att de har den senaste översynen så snart som möjligt eftersom varje ny version kan påverka funktionaliteten hos den färdiga ansökan. Utvecklare kan ladda ner den senaste versionen av SDK på Android utvecklare webbplats med hjälp av en tidigare version av Android SDK eller AVD Manager.

Applikationer och färdigheter

Android är en öppen källkod som möjliggör utveckling av applikationer för praktiskt taget alla uppgifter. Utvecklare kan skapa en ny applikation eller ändra en av de befintliga 250.000 applikationer för att förbättra programmets funktionalitet. En utvecklare fantasi och färdigheter som representerar de primära begränsningar som kan begränsa en utvecklare möjlighet att skapa en ny ansökan med SDK.