Hur man gör en resolution antagen av Samsung Intercept Bättre

May 15

Samsung Intercept har en uppsättning upplösning och bildförhållande; upplösning definierar klarhet på skärmen och bildförhållande bestämmer den maximala längden och bredden en bild kan vara att passa ordentligt på skärmen. Även om du inte kan ändra någon av dessa aspekter, kan du justera några inställningar för att förbättra utseendet på skärmen. Justera ljusstyrka och stänga av animeringsinställningar kommer att förbättra upplösning du ser på skärmen.

Instruktioner

Hur att justera ljusstyrkan

1 Tryck på "Home" för att återgå till startskärmen, om det behövs. Tryck på "Meny" knappen för att öppna menyskärmen på din telefon. Tryck på "Inställningar" ikonen för att öppna inställningsmenyn. Rulla till "Sound & Display" och tryck på alternativet på pekskärmen för att öppna menyn.

2 Rulla till "Ljusstyrka" och tryck på möjligheten att öppna ljusstyrka menyn. Tryck på slutet av skjutreglaget och fingret långsamt åt höger för att öka ljusstyrkan eller till vänster för att minska ljusstyrkan. Håll att justera skjutreglaget procent tills du når önskad nivå.

3 Tryck på "OK" på ljusstyrka för att ställa in nivån för telefonen. Tryck på "Home" -knappen för att återgå till startskärmen.

Inaktivera animeringar

4 Tryck på "Home" för att återgå till startskärmen, om det behövs. Tryck på "Meny" -knappen på din telefon. Tryck på "Inställningar" -ikonen för att öppna inställningsmöjligheter. Rulla till "Sound & Display" och tryck på alternativet.

5 Rulla till "Animation" på ljudet och skärminställningsmenyn. Tryck på kryssrutan bredvid "Animation".

6 Kontrollera att en markering inte visas i textrutan. När avaktiveras skärmen fönster kommer att öppnas och stängas utan animering, vilket minskar eftersläpning mellan bilderna och förbättrar upplösningen. Tryck på "Home" -knappen för att återgå till startskärmen på din telefon.

Tips

  • När du surfar på Internet, leta efter den mobila versionen av olika webbplatser. Mobila versioner är speciellt utformade för att passa bildförhållande och lägre upplösning som din Samsung Intercept; som ett resultat du kommer att se en bättre bildkvalitet när du surfar.