Hur man lägger en centerhögtalare i en bil

March 7

Hur man lägger en centerhögtalare i en bil


Center kanalhögtalare är en stapelvara i moderna hemmabiosystem. Lika viktigt i miljöer mobila teater, är centrum kanaler utformade för att förankra dialogen på skärmen och undvika påverkan på skärmen från klingande osammanhängande. Placera en centerhögtalare direkt ovanför eller under in-dash-skärm i en dubbel-DIN-utrustade fordon härmar den metod som används oftast i ett hem-system, upprätthålla röst klarhet och korrekt effekter positionering.

Instruktioner

1 Ta bort drivs in-dash skärm från den befintliga streck kit. Ta bort skruvarna som håller radion i satsen. Dra ut kabelhärvorna som leder in i baksidan av enheten. Undersök märkningen på enhetens kablaget för att hitta trådarna tilldelas för att driva en extern centerkanalen.

2 Dra av pre-terminerade isolering på ändarna av mittkanalens trådarna. Vrid de blottade trådarna hårt för att förhindra oavsiktliga shorts.

3 Skjut centerkanalen chassit i dess monteringskassetten. Säkra enheten genom något trycka in fyra av de små triangulära flikarna på hylsan, med hjälp av den lilla stjärnskruvmejsel.

4 Slip den motordrivna övervaka huvudenheten och centerkanalen i den nya dubbel DIN streck kit. Mittenkanalen ska monteras under huvudenheten för att förhindra att hindras av monitorn vända upp och ut.

5 Återanslut kabelhärvorna till in-dash-monitorn. Tryck högtalarkabeln flikar för att exponera hålen på baksidan av centerkanalen. Sätt i trådarna driver centerkanalen. Släpp flikarna för att fästa ledarna.

6 Skjut nya streck satsen i fordonets öppning. Säkra nya kit med skruvar som används för att hålla den gamla satsen på plats, och en lämplig skruvmejsel.