Lägga till Cruise Control till en 2007 Chevy Cobalt

September 2

Lägga till Cruise Control till en 2007 Chevy Cobalt


Chevrolet Cobalt tillverkas som en kompakt tvådörrars coupé och som en fyradörrars sedan med en valfri kompressor, turboladdad motor och tillval farthållare. Om din Cobalt inte är utrustad med farthållare, kan du lägga till farthållare till bilen själv utan att gå till en Chevrolet mekaniker. För att lägga till farthållaren kommer passagerarsidan mittkonsolen måste tas bort och du kommer att behöva en farthållare kit.

Instruktioner

1 Lägga till Cruise Control till en 2007 Chevy Cobalt

Säkert parkera Chevrolet Cobalt innan du lägger till farthållaren funktionen.

Parkera Chevrolet Cobalt på plan mark.

2 Öppna huven och koppla den negativa batterikabeln för att förhindra krockkudden från att delta.

3 Gå in Cobalt genom förarens sida för att få tillgång till sin styr svepning.

4 Anslut RF-switch fästet (medföljer farthållare kit) till botten av Cobalt Styrning svepning, ligger vid ratten, och sedan placera RF-omkopplaren på RF Switch fästet.

5 Anslut mottagarboxen med RF sele (medföljer farthållare kit) och anslut sedan och säkra mottagarboxen bakom instrumentbrädan på förarsidan med buntband.

6 Lägga till Cruise Control till en 2007 Chevy Cobalt

Arbetet på passagerarsidan av din Cobalt.

Ta bort skruvarna som omger Cobalts mittkonsolens panel på passagerarsidan med en skruvmejsel, moturs, för att ta bort mittkonsolen och avslöja den blå-färgade Body Control Module kontakt C2 / J2.

7 Tryck på båda flikarna på Cobalt kontaktdon C2 / J2 luckan för att ta bort locket med fingrarna. Detta är nödvändigt för att avslöja den Cobalt kontaktdon C2 / J2 ledningar.

8 Dra och avlägsna terminalen låset bort från tråd stift. Dra och demontera kontaktdonet C2 / J2 off Body Control Module, avslöjar den gröna terminalen låset i mitten av Cobalt terminalblocket.

9 Ta bort den gröna terminalen låsa bort från kontakten C2 / J2 genom att trycka på båda flikarna.

10 Anslut den grå RF kabelnätet till datorn anslutningsstift i position 61 på Cobalt kontaktdon CJ / J2. Numret är märkt på Cobalt kontaktdon.

11 Hoppa över steg 8 och 9 om Kobolt är utrustad med en grå ledare vid position 61 hos kontaktdonet C2 / J2. Klipp av grå tråd bort från kryssningsnätet med hjälp av ett skärverktyg. Ansluta den skurna delen av den grå kabeln till position 61 i Cobalt kontaktdon C2 / J2.

12 Anslut den röda RF kabelnätet med en 12-voltsadapter ansluter blå RF kabelnätet med en strömkälla adapter. Anslut den svarta RF kabelnätet med jorduttag ledningar, med användning av T-kranar som ingår farthållare kit.

13 Lägga till Cruise Control till en 2007 Chevy Cobalt

Lägg alla delar som togs bort tillbaka på din Cobalt.

Åter Cobalt negativa batterikabeln, mittkonsolen, kontakt C2 / J2 omslag, och terminal lås.