Hur du ändrar Svara alternativ på en Verizon LG Phone

January 10

Det är möjligt att ändra svars alternativ på en Verizon LG mobiltelefon. När du får ett inkommande samtal kan du önskar för att telefonen automatiskt besvara samtalet, eller du kanske vill ha extra säkerhet för att behöva driva en extra knapp trycka en extra knapp gör att du inte av misstag kommer att besvara ett samtal du inte vill. Om du har en flip-telefon, kan du också välja den inställning som gör att du kan svara på ett samtal genom att helt enkelt vända telefonen öppen.

Instruktioner

1 Öppna telefonen och klicka på knappen "Meny".

2 Centret knappsats ovanför sifferknapparna kan klicka upp, ner, vänster och höger. Klicka på höger tills du ser "Inställningar och Verktyg" alternativet.

3 Klicka på "samtalsinställningar."

4 Klicka på "svarsalternativen."

5 Välj den typ av svara alternativ du vill. Beroende på vilken modell av telefonen kan dessa alternativ varierar. Generellt kan du välja mellan "Flip-öppna", som svara så snart telefonen öppnas, "Any Key", som svarar på samtal när någon knapp trycks in, "Skicka bara", som besvarar samtalet endast när Skicka tangenten trycks och "Autosvar", som besvarar samtalet så snart den kommer in.

6 Klicka på "OK."