Hur vill kolla okända nummer

March 18

Hur vill kolla okända nummer


Om du har fått ett samtal från ett okänt nummer, kan du kolla på nätet och eventuellt avgöra vem identiteten på den som ringer. Tjänster såsom Vita Sidorna och Cell Uppenbar erbjuder gratis sökningar av mobila och fasta telefoner. När du använder en webbplats som Mr Number, kan du även läsa mer om den som ringer från andra människor som har fått samtal från samma nummer. I vissa fall kan identiteten på den som ringer inte avslöjas, men platsinformation kan vara tillgängliga.

Instruktioner

1 Tillgång Whitepages.com och klicka på "Reverse Phone." Ange 10-siffriga numret och klicka på "Sök". Information till numret som finns kan innehålla sitt registrerade namn och adress. Om antalet inte är tillgänglig, kommer staden och staten anges.

2 Tillgång Cellrevealer.com att kontrollera ett okänt mobilnummer. Ange numret i de angivna fälten och klicka på "avslöja". Den kontoinnehavarens namn visas.

3 Tillgång Mrnumber.com och ange numret 10-siffriga du vill kontrollera. Mr Number erbjuder kontroller för personliga och företagsnummer. Rulla till botten av resultaten för att läsa kommentarer om varje nummer.

Tips

  • Du kan också ange 10-siffriga telefonnummer i en sökmotor som Google, Yahoo Search eller Bing för att kontrollera ett okänt antal.