Hur man hittar Monthly Obegränsad Mobile Prepaid Plans

September 13

Hur man hittar Monthly Obegränsad Mobile Prepaid Plans


Eftersom mobilen planer blev populär i slutet av 1990, har leverantörer anpassade till människors behov. Det finns fortfarande planer att ta betalt av användare varierande kostnader baserade på minuter, text och dataanvändning, men det finns också planer som möjliggör obegränsad användning. Dessa planer har en fast månadsavgift, men tillåter användare att använda så mycket data, prat minuter och textmeddelanden som de vill, utan att behöva oroa sig för översatsning eller roamingavgifter. Vissa företag är specialiserade på dessa typer av planer, medan andra stora nätverk erbjuda dem förutom årskontrakt.

Instruktioner

1 Utveckla en budget. Det första steget i att hitta någon telefon plan är att avgöra hur mycket pengar du är villig att spendera. I december 2012, MetroPCS och Boost Mobile erbjuder obegränsad planer börjar på $ 40 och $ 50 per månad, respektive. Större nätverk kan ta ut mer, men de kan också erbjuda mer tillförlitlig service. Men du kanske måste betala mer för data.

2 Bestämma vad som är nödvändigt. Om du verkligen vill ha en 4G-anslutning, så måste du betala mer pengar. Dessutom kan du behöva betala en månadsuppgifter avgift på toppen av din månatliga samtal och text avgift (beroende på operatör). Välj den telefon du vill. Olika leverantörer kommer att erbjuda olika telefoner och smartphones till varierande priser, men om du inte behöver den senaste och bästa, då kan du spara pengar.

3 Besök enskilda webbplatser för vissa tjänsteleverantörer som erbjuder månatliga obegränsad planer att jämföra. MetroPCS, Boost Mobile, Virgin Wireless och Straight Talk alla specialiserade på månatliga obegränsad planer. Jämför deras kartor täckning, prissättning, telefoner och 4G-kompatibilitet. Dessutom kan du jämföra planer som erbjuds av större nätverk som T-Mobile, Verizon Wireless eller AT & T (GoPhone).

4 Besök Best Buy, Wal-Mart, Target och andra återförsäljare för mer information. Dessa butiker erbjuder telefon planer från alla de stora nätverken, samt några mindre bärare, sida vid sida. Du kan tala med ett auktoriserat ombud som kan jämföra planer för dig att hjälpa dig att göra ditt beslut. Du kan även köpa och aktivera din nya telefon på plats.

Tips

  • En av de bästa sakerna med obegränsad månatliga mobila planer är att de inte har kontrakt. Om du upptäcker att du inte är nöjd med din plan, sluta helt enkelt betala din faktura, och hitta en annan leverantör som passar dig bättre.