Hur man skickar ett MMS till en cell från en PC

May 1

Hur man skickar ett MMS till en cell från en PC


Multimedia eller MMS kan du dela bilder och videoklipp med dina nära och kära när de är på språng. Dessa meddelanden är vanligtvis skickas mellan två mobila enheter. De flesta flygbolag kan du skicka MMS-meddelanden till sina kunders mobiltelefoner via e-post. På bara några minuter kan du skicka bilder och videoklipp till din väns mobila enheter direkt från din PC-dator.

Instruktioner

1 Öppna din webbläsare och navigera till din e-postkonto. Klicka på fliken med titeln "Compose".

2 Mata in adressen till din önskade mottagare mobiltelefon i "Skicka till" fältet. Detta varierar beroende på den cellulära leverantören emellertid adressen börjar alltid med personens tio-siffrigt telefonnummer. Till exempel, för att skicka ett MMS-meddelande till en Verizon kund adressformatet skulle vara "tio siffriga telefonnummer [email protected]" Se referenser för andra flygbolag.

3 Lägg antingen en bild eller ett videoklipp genom att trycka på knappen "Anslut" på den övre delen av skärmen. Bläddra igenom din dator och dubbelklicka på mediefilen som du vill skicka. Tryck på "Skicka" och e-post kommer att skickas som ett MMS till mottagarens mobiltelefon.