Hur slår jag på min Bluetooth?

December 14

Hur slår jag på min Bluetooth?


Hur du slår på ditt trådlösa Bluetooth-headset kommer att vara olika beroende på vilken modell du har. De flesta headset är påslagna antingen öppna bommen eller trycka på "Svara / Avsluta" -knappen. Oavsett vilken typ av headset du har, slå på den bara tar en klick.

Instruktioner

1 Hur slår jag på min Bluetooth?

Se till att Bluetooth är laddat innan du startar den.

Innan du kan slå på headsetet, se till att den är laddad. Anslut din Bluetooth i sin adapter och anslut den till ett eluttag. Ett nytt headset kan ta upp till två timmar att ladda. När headsetet är laddningen kommer du att se en röd, blå eller grön lampa blinkar på headsetet. När headsetet är fulladdat, kommer ljuset vänder fast.

2 Hur slår jag på min Bluetooth?

Öppna Boom eller tryck på Svara / avsluta-knappen för att slå på headsetet.

Tryck på "Svara / Avsluta" -knappen på utsidan av headsetet och håller den intryckt i två till fem sekunder. När headsetet slås på kommer du att se en blå, röd eller grön ljus blinkar två gånger för att indikera att headsetet är på. Om headsetet inte har en knapp "Svara / Avsluta", kan du slå på headsetet genom att öppna "Boom". Den "Boom" är den lilla plastbiten som fäster öronsnäcka till mikrofonen. Dra försiktigt "Boom" mot dig för att öppna den. När headsetet är på, kommer du att se en röd, blå eller grön ljus blinkar för att indikera att headsetet är på.

3 Hur slår jag på min Bluetooth?

Tryck på Svara / avsluta-knappen eller stänga bommen för att stänga av headsetet.

För att stänga av headsetet, tryck och håll "Svara / Avsluta" i två till fem sekunder. Du kommer att se rött, grönt eller blått ljus blinkar en gång för att indikera att headsetet är avstängd. Om du var tvungen att öppna "Boom" för att slå på headsetet, stänga den att stänga av den. För att stänga "Boom" skjut försiktigt ifrån dig. Du kommer att se en röd, blå eller grön ljus blinkar för att indikera att den är avstängd.