Hur man startar en 1975 Honda 400/4 motorcykel

June 16

1974, Honda släppte 1975 modell CB400 / 4. Den kan startas flera olika sätt. Även om 400/4 hade ett gott rykte, det är alltid en bra idé att vara väl förtrogen med alla sätt att starta din motorcykel. Om det kommer att bli svårt, det 400/4, liksom alla motorcyklar, kommer att vänta tills det är den mest obekväm tid eller plats för dig.

Instruktioner

förberedelser

1 Ställ döda omkopplaren till "Kör" -läge. Om kill är påslagen, kommer den elektriska start dra runt motorn, men det kommer inte att starta.

2 Använd knappen för att slå på tändningen. Nyckeln startar inte motorn, som med bilar, det visar bara på tändningen.

3 Vrid gas.

4 Vrid choken på om motorn är kall. Hur mycket choke att tillämpa och hur länge efter det att motorn startar varierar med temperaturen och andra faktorer. Med erfarenhet lär du dig hur mycket din cykel föredrar, och hur länge.

5 Sätt i friläge.

utgångs Val

6 Använd elstart genom att trycka på startknappen. Det kan bidra till att ge motorn några gasreglaget samtidigt som du trycker på knappen. Släpp knappen så fort motorn startar.

7 Använd kick-starter. Om batteriet är för låg för att dra runt motorn, använd kick-starter. Återigen kan en liten gaspådrag hjälpa den att starta.

8 Få fart på din Honda. Det är precis som starthjälp en bil. Med hjälp av startkablar, anslut din cykel till en annan motorcykelns eller bilens batteri. Använd sedan den elektriska startmotorn.

9 Push-starta cykeln. Använd andra växeln och kom ihåg att dra kopplingen i när motorn startar för att förhindra att förlora kontrollen över cykeln.