Vad är iPhone 3GS?

August 7

Vad är iPhone 3GS?


IPhone 3GS är en smartphone designad av Apple som släpptes i juni 2009. Den iPhone 3GS körs enbart i USA på AT & T-nätet. Den har en uppsjö av smartphone funktioner, samt tillgång till Apple-bara innehåll, till exempel App Store och iTunes.

Bakgrund

IPhone 3GS fungerade som den tekniska bro mellan iPhone 3G och iPhone 4 för Apples linje av smartphones. Det finns många uppgraderingar över sin föregångare, inklusive ytterligare processorkraft, kamera upplösning och tillägg av videoinspelning kapacitet. Även om iPhone varumärket finns nu tillgänglig på Verizon nätverket är iPhone 3GS endast tillgänglig via AT & T, som det släpptes när AT & T hade ensamrätt till varumärket i 2009.

Specifikationer

IPhone 3GS har en 3,5-tums multi-touch-skärm med 480-by-320-pixel upplösning. Stillbilder tas med smartphone 3-megapixelkamera och video kan spelas in i VGA-kvalitet med upp till 30 bilder per sekund. Närhet och omgivande ljussensorer, tillsammans med en accelerometer beskriva några av smartphone förbättrade funktioner. IPhone 3GS levereras med ett internt flashminne med ett 8 GB kapacitet. Smartphone mäter 4,5 inches tall, 2,4 inches bred, har ett djup av .48 inches och väger in på 4,8 oz.

Funktioner

IPhone 3GS har stöd för standardsmartphone funktioner, såsom GPS, Wi-Fi, surfa och Bluetooth. Ungefär som Apples iPod linje mediaspelare, kan iPhone 3GS synkroniseras med iTunes på Windows och Mac-datorer via en USB-kabel. En mängd olika ljudformat är kompatibla med smartphone mediaspelare, inklusive MP3, AAC, WAV och mer. Kompatibla videoformat inkluderar M4V, MP4 och MOV. IPhone 3GS har tillgång till tusentals gratis och betalprogram i Apple App Store, tillsammans med multimedieinnehåll via iTunes.

AT & T

IPhone 3GS körs enbart på AT & T: s 3G-nät i USA, levererar till 1,4 Mbps genomsnittliga nedladdningshastighet på 600 Kbps. AT & T kräver en dataplan för att använda iPhone 3GS på sitt nät. Från och med juni 2011, en differentierad prissättning planen finns, erbjuder 200MB, 2GB och 4GB alternativ. Alla data planer inkluderar tillgång till över 23.000 AT & T Wi-Fi hotspots. Sedan lanseringen av iPhone 4, har iPhone 3GS sett en nedgång i pris, blir ett kostnadseffektivt sätt att komma in i en värld av smartphones.