Hur du aktiverar en UK iPhone V 1.1.2 att använda ett befintligt O2 SIM-kort

August 25

Innan du kan använda en brittisk iPhone kör iOS 1.1.2 operativsystem med ditt befintliga O2 SIM-kortet måste du slutföra aktiveringsprocessen iTunes. Aktiveringsprocessen iPhone synkroniserar din iPhone med iTunes på datorn. När du är klar kan du använda din iPhone för att ringa och ta emot mobilsamtal och accessmobildata med hjälp av O2 mobilnät i Storbritannien.

Instruktioner

1 Sätt en nål i det lilla hålet som ligger högst upp på din iPhone nära hörlursuttaget. SIM-kortshållaren matas ut. Dra SIM-kortshållaren ur din iPhone med hjälp av fingrarna.

2 Placera ditt befintliga O2 SIM-kortet i SIM-kortsfacket och skjut SIM-kortfacket i din iPhone. Vänta tills du ser O2-logotypen i det övre vänstra hörnet på iPhone skärm.

3 Anslut din iPhone till datorn med den medföljande datakabeln.

4 Dubbelklicka på ikonen iTunes på datorn.

5 Samtycker till iPhone villkor och klicka sedan på "Fortsätt".

6 Ange ditt Apple-ID och lösenord. Detta är det konto som du använder för att få tillgång till iTunes Store. Klicka på "Fortsätt."

7 Ange ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, och klicka sedan på "Skicka". ITunes aktiverar automatiskt din iPhone till O2 nätverk och uppmanar dig när processen är klar.