Hur Synkronisera programvara för en Palm Treo 750

June 27

Hur Synkronisera programvara för en Palm Treo 750


Palm Treo 750 är en Windows Mobile-operativsystem smartphone. Den "Hur synkronisera programvara" för den här telefonen är Microsoft ActiveSync, som är förinstallerat på Treo 750 av tillverkaren. ActiveSync låter dina telefonkontakter, kalender, uppgifter, anteckningar och e-post som skall synkroniseras med den stationära PC. Den stationära datorn måste vara Windows-baserade använder Windows XP, Vista eller Windows 7. Även om det finns tredjeparts synkronisering lösningar som finns utöver den inbyggda ActiveSync, den här artikeln innehåller instruktioner för Microsoft ActiveSync.

Instruktioner

1 Stäng alla andra program som förberedelse för installationen ActiveSync.

2 Sätt in "Windows Mobile Komma igång CD" i den stationära PC CD-enheten.

3 Låt "Windows Mobile Komma igång CD" till automatisk boot eller, om du uppmanas klicka på "RunStart.exe" och följ installationen frågar som de visas på både den stationära datorn och Treo 750.

4 Anslut Treo 750 till den stationära datorn med hjälp av synkkabel eller hållare, när du ombeds och ActiveSync kommer automatiskt att börja synkroniseringen.

5 Bekräfta synkronisering sker genom att leta efter den animerade ActiveSync ikonen visas på toppen av Treo 750 skärmen och även på skrivbordet nedre högra hörnet på aktivitetsfältet.

6 Koppla bort Palm 750 från datorn när ActiveSync är klar. Efterföljande synkroniseringar börjar automatiskt din Treo 750 till skrivbordet.

Tips

  • "Windows Mobile Komma igång CD" kommer att känna igen din stationära datorer operativsystem och erbjuder dig rätt programvara som är kompatibel med din dator. ActiveSync för Windows XP och Windows Mobile-enheter (WMDC) för Vista och Windows 7.