Hur man lägger musik på din iPod utan att bli av musik du redan har

May 5

Hur man lägger musik på din iPod utan att bli av musik du redan har


Apples iPod linje av mediaspelare använder iTunes Music hanteringsprogrammet för att lägga till, ta bort och redigera låtar lagrade på enheten. Om du väljer att manuellt hantera enheten låtar, dock iPod synkroniseras automatiskt med iTunes varje gång du ansluter den till en dator, radera spår som är lagrade på enheten och ersätta dem med låtar i iTunes-biblioteket. Du kan ändra inställningarna musikhanterings så att du kan lägga till musik till din iPod utan att radera den musik du redan har.

Instruktioner

1 Anslut den ena änden av iPod USB-kabeln som medföljde enheten i iPod och den andra änden i datorn. Starta programmet iTunes.

2 Klicka på iPod-enheten under "Enheter" rubriken i programfönstret iTunes.

3 Klicka på "Sammanfattning" -fliken och klicka för att placera en bock bredvid "manuellt hantera musik och video" alternativet.

4 Klicka på "Apply" för att spara ändringarna. Nu, varje gång du ansluter din iPod till en dator, kommer du att kunna manuellt lägga till och ta bort låtar från enheten.

5 Klicka på "Music" underrubrik under "Library" på väg. Markera musikfilerna du vill lägga till din iPod och dra dem till iPod-symbolen under "Enheter" rubrik. Låt flera minuter för överföringen är klar. Upprepa för alla andra musikfiler som du vill lägga till iPod.