Hur man ansluter en LG Våga en bärbar dator för Internet

December 19

Om du har bredbandstjänster på LG Utmaning serviceplan, kommer du att kunna använda den som en Internet-anslutning för din telefon. Du kan lägga till den via ditt Verizon-konto. När du har lagt du kan ladda ner VZ Access Manager för att ansluta telefonen Internet för användning på din bärbara dator. Med den här funktionen behöver du inte längre att anmäla sig till Internet via kabelleverantören eller ansluta till Internet på platser där Wi-Fi är inte tillgänglig.

Instruktioner

1 Starta webbläsaren och navigera till verizonwireless.com/b2c/mobilebroadband/?page=plans. Logga in på ditt konto med ditt användarnamn och lösenord. Lägg till "Broadband Connect Services" på ditt konto om du inte redan har det. Detta ger din LG Våga möjligheten att skicka data till datorn.

2 Navigera till vzam.net/download/supported.aspx~~V. Ladda ner och installera VZ Access Manager på skrivbordet genom att klicka på länken under "Handen" bredvid "LG VX9700." Spara filen på skrivbordet och sedan dubbelklicka på filen för att installera den.

3 Fäst ena änden av din LG Dare USB-kabel till datorn genom att sätta in den i datorns USB-port och anslut den andra änden till LG Dare dataport.

4 Dubbelklicka på "VZ Access Manager" ikonen för att öppna programmet. Klicka på "Identifiera WWAN-enhet endast (1xEVDO / 1xRTT / CDMA)", "Nästa".

5 Klicka på "Datakabel", "Nästa". Din bärbara dator kommer nu att kunna surfa på Internet via din LG Dare anslutning.