Hur få min Sprint PCS Lösenord

October 31

Hur få min Sprint PCS Lösenord


Sprint PCS kan du upprätta ett användarnamn och lösenord för att få tillgång till ett konto på nätet. Online kontoåtkomst kan du visa din nuvarande användning, betalar din faktura och aktivera mobiltelefoner på kontot. Om du har glömt ditt Sprint lösenordet finns det sätt att du kan få en ny eller tillfällig lösenord i bara några få steg.

Instruktioner

Om du är ägaren av kontot

1 Besök Sprint hemsida och klicka på länken "Logga in". Leta reda på länken "Har du glömt ditt lösenord" under "Password". Klicka på länken.

2 Ange ditt Sprint användarnamn i "Användarnamn" rutan på "Få lösenord" skärm.

Obs: Om du hanterar flera konton under ditt användarnamn, måste du ange telefonnumret eller serienummer enheten att återställa lösenordet på det kontot, innan du kan gå vidare till nästa steg.

3 Svara på säkerhetsfrågan som du setup när du etablerat ditt konto eller ange PIN-koden för telefonen i rätt fält och klicka på "Skicka".

4 Ange ett nytt lösenord i rätt fält, och sedan bekräfta lösenordet genom att ange det i det andra fältet. Klicka på "Skicka". Vänta tills skärmen för att varna dig om att ditt lösenord har återställts. Du kan använda det nya lösenordet och användarnamnet för att logga in på ditt Sprint-konto.

Om du inte är kontoinnehavaren

5 Besök Sprint hemsida och klicka på länken "Logga in". Leta reda på länken "Har du glömt ditt lösenord" under "Password". Klicka på länken.

6 Ange ditt Sprint användarnamn i "Användarnamn" rutan på "Få lösenord" skärm.

7 Välj alternativet för att få ett tillfälligt lösenord skickas via e-post eller SMS.

8 Gå till ditt e-postkonto eller öppna textmeddelandet skickas till din telefon för att hämta det tillfälliga lösenordet.

9 Återgå till Sprint hemsida och klicka på länken "Logga in". Ange ditt användarnamn och tillfälliga lösenord i fälten. Klicka på "Logga in" för att komma åt Sprint PCS konto.