Grand Am Ground Effekter

April 13

Grand Am Ground Effekter


Efter body kit industrin är en massiv del av racing och visa bilar över hela USA. Bilentusiaster i hela landet har lagt sista handen på en sportbil med en ny front och bakre stötfångare i ett försök att förbättra luftflödet runt fordonet och öka väg prestanda samtidigt fortfarande vara snygg. Pontiac Grand Am är inget undantag från denna företeelse, med många auto organ företag som producerar markeffekter kit för alla års produktion.

RK Sport

RK Sport är en tillverkare av eftermarknads GM bilar. Alla organ kit är byggda med polyuretan, ett mycket slitstark och flexibel plast. RK Sport Pontiac Grand Am kroppen kit är utformade för att passa fordon producerade 1999-2005 och innefattar polyuretan bakre stötfångare, kjolar, dörrpaneler och främre stötfångare. RK Sport producerar även hand som glasfiber vingar och funktionella hand som glasfiber RAM-airhoods för Grand Am komplett med kolfiberinlägg.

VFiber av Vision Autodynamics

VFiber är en linje av eftermarknads auto kropps alternativ som skapats av Vision Autodynamics med en kombination av kolfiber, polyuretan och glasfiber. Resultatet är en flexibel och otroligt stark produkt som bär rykte av att vara tåliga nog att upprätthålla en 180 graders böj och inte bryta. Den Vfiber Pure-FRP passar Pontiac Grand Ams 1999-2004 och innefattar en kavaj främre stötfångaren, en 2DR / 4DR kavaj bakre stötfångaren och ett par 2DR "Invader 2" sidokjolar.

Duraflex

Duraflex producerar kroppen kit för Pontiac Grand Am med en kombination av glasfiber, plast och flex hartser för att uppnå en högre nivå av hållbarhet och för att minska skadorna från sjöfarten. Den Duraflex Bomber bodykit passar alla Grand Am tillverkade 1999-2005 och omfattar en kostnadsfri mesh grill (i förekommande fall) tillsammans med bomb främre stötfångare, bakre stötfångare och sidokjolar. Den bombplan bakre stötfångaren är konstruerad för en enda avgassystem, kommer så smärre modifieringar behövas för att rymma ett dubbelt avgassystem.