Hur man kontrollerar MCE med Harmony 890

December 29

Hur man kontrollerar MCE med Harmony 890


Lägg din MCE till ditt hemmabio Harmony 890 en-touch-kontroll fjärrkontroll. MCE är Windows Media Center som ger konsumenterna möjlighet att kombinera Internet och TV. Det är förinstallerad på Windows operativsystem för att organisera video, musik och filmer. Harmony 890 från Logitech är en universalfjärrkontroll kostar $ 180,00. Det låter för varje enhet som ska styras i sekvens som en "aktivitet;" det skickar flera kommandon med en knapp beröring. Styra MCE med en Harmony 890 fjärrkontroll kan ske med eller utan original MCE fjärrkontroll.

Instruktioner

1 Logga in på Harmony-programmet genom att klicka på "Start" och sedan "Alla program" och sedan "Logitech" -ikonen. Välj fliken anordningar på toppen av programvaran skärmen. Bredvid Media Center PC, välj "Lär IR". Observera listan över kommandon du kan lägga till fjärrkontrollen. Alla kommandon med "databas" som ursprung kan läras ut till Harmony 890 utan den ursprungliga fjärrkontrollen. Kommandona tillåter fjärrkontrollen för att styra Media Center.

2 Klicka på "Läs Selected kommandon" för att göra det möjligt för fjärrkontrollen för att lära sig flera kommandon på en gång. Anslut Harmony 890 till datorn med en USB-kabel och välj "Nästa" för att låta programvaran för att programmera kommandon till Harmony-. När det "lär" kommandot, kommer det att finnas en bock bredvid kommandot.

3 Lägg till alla kommandon som du fortfarande behöver Harmony-fjärrkontrollen. Vissa kommandon som finns på den ursprungliga MCE fjärrkontroll kan inte läggas till Harmony 890 i auto setup och du kommer att behöva lägga till dem manuellt. Välj dessa kommandon från den ursprungliga fjärrkontrollen till Harmony 890. Placera originalet MCE avlägsna två till fem inches från Harmony och tryck på knappen för att läras. Spara kommandot när det finns en bock bredvid den, och gå vidare till nästa kommando tills de alla har lärt sig.

4 Klicka på "Klar" och "Uppdatera Remote" för att slutföra inlärningsprocessen. Koppla Harmony 890 på avstånd från USB-kabeln och datorn för att testa det på systemet. Tryck på Knapp på enheten och välj MCE. Tryck på strömbrytaren för att kontrollera att de MCE befogenheter och ut från Harmony 890 kommandon. Om MCE inte svarar korrekt, anslut Harmony 890 till datorn och starta om processen från steg 1.