Hur man flyttar musik från en iPod till en ny dator

May 1

Hur man flyttar musik från en iPod till en ny dator


Du kan använda din Apple iPod för både ljud / videouppspelning och lagring. Du kan ansluta en iPod till en ny dator och överföra sin musik till datorn. Observera att det är olagligt att distribuera musik vars upphovsrätt du inte äger. Överföra musik från en iPod till en ny dator bara för att ersätta biblioteket från din tidigare dator.

Instruktioner

1 Anslut iPod till datorn med USB-kabeln.

2 Öppna "Den här datorn" på skrivbordet och dubbelklicka på ikonen iPod för att öppna den i ett fönster.

3 Klicka på "Verktyg"> "Alternativ" från menyraden i iPod-fönstret. Klicka på fliken "Visa" och markera rutan bredvid "Visa dolda filer och mappar".

4 Öppna "iPod-kontroll" mapp i iPod fönstret, och sedan öppna "Musik" mapp. Skapa en ny mapp på skrivbordet och dra och släppa allt innehåll i musikmappen i den nya mappen.

5 Starta iTunes och klicka på "File"> "Inställningar". Klicka på fliken "Avancerat" och markera rutorna bredvid "Kopiera filer till mappen iTunes Music när lägga till biblioteket".

6 Öppna mappen som innehåller de kopierade iPod låtar och dra dem till iTunes-fönstret. ITunes programvaran kommer automatiskt att importera och organisera låtar i programmet.