Hur man fixar en överföring som inte kommer att säkerhetskopiera

May 28

Hur man fixar en överföring som inte kommer att säkerhetskopiera


En bil som inte kommer att backa upp ordentligt är ett tecken på flera möjliga problem, en del som beror på om du har en automatisk eller manuell växellåda. Generellt sett backväxling problem härrör från problem transmissionsolja. Mer svårtillgängliga problem inkluderar överföring slitage och skador som kan kräva dyra reparationer. Felsöka problemet först att fastställa den underliggande frågan först. En grundlig eliminering kan du hitta lätt fasta problem och undvika en dyr mekaniker räkning.

Instruktioner

1 Kör motorn i flera minuter innan du försöker att sätta bilen i omvänd igen. Med både automatiska och manuella växellådor, kan transmissionsolja behöver tid för att värma upp innan det flyter på rätt sätt. Detta gäller särskilt på vintern och för förare som ligger i kalla områden.

2 Shift kopplingen i första och andra redskap flera gånger innan du försöker lägga i backväxeln om du har en manuell växellåda. Ibland kopplingsstopp mellan momentomvandlaren. Några minimal växling mellan växlarna lossnar vanligtvis kopplingen, vilket gör att du kan ställa bilen i omvänd igen.

3 Kontrollera transmissionsvätskenivån för både manuella och automatiska växellådor och kontrollera kopplingsvätska för manuella växellådor. Ta bort dopp pinnar och titta på vätskenivåer jämfört med miniminivå hash märke på mätstickan. Lägg till fler vätskor i enlighet med hjälp av en tratt för att säkerställa att alla vätskor häller direkt i rätt öppning.

4 Kontrollera din parkeringsplats för vätska fläckar. Detta tyder på en läcka från bilen och en trolig transmissionsolja läcka om du fortsätter att uppleva problem att flytta bakåt efter att lägga till ytterligare transmissionsolja. Ta bilen till en mekaniker för att förhindra långvarig överföring skador.

5 Återgå bilen till kroppen verkstaden om du haft de senaste bakkanten skada fast. Återstående bakre skador, speciellt nära axeln, kan hindra bilen från backning medan synes lämnar alla andra redskap påverkas.