Fakta om att köpa en bil

August 24

Att köpa en ny (eller ny för dig) bil är ett stort inköp som kräver god forskning och tanke. Med rätt information kan göras ett klokt finansiella beslut.

Fakta om att köpa en bil

skatter

När du köper en bil från en återförsäljare, måste köparen betala alla tillämpliga statliga och lokala skatter, bland annat inköp av en registreringsskylt för bilen. När du köper en bil från en individ, är endast registreringsskylten skatte köp krävs.

Miltal

En ny bil från en återförsäljare bör ha mindre än 500 miles på den. En begagnad bil körsträcka bör beaktas innan köp: ju fler miles driven, desto kortare livslängd på bilen.

Försäkring

Var noga med att kontrollera med ditt försäkringsbolag agent innan du köper en bil. Priset kan gå upp eller ner beroende på fabrikat, modell och år för bil som köpts.

Funktioner

Analysera funktionerna på alla bilar alternativ. Vissa är anpassad för att möta dina behov och andra är bara leksaker. Om kostnaden är ett problem, bara fokusera på behov. Om det inte är, njuta av leksaker.

Säkerhet

Säkerhet är ett stort problem för de flesta bilköpare. Kontrollera Consumer Reports för att se vilken bil är de säkraste i din prisklass för att hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.