Hur man ansluter en Toshiba D R400 en kabel-TV-

November 19

Hur man ansluter en Toshiba D R400 en kabel-TV-


Ansluta en Toshiba D R400 DVD-inspelaren till en kabelbox (och slutligen TV: n) är inte en komplicerad företag. Allt du behöver göra är att följa denna enkla formel: kabelbox utgång till DVD-brännare ingång, DVD-inspelare utgång till TV-ingång. På detta sätt, är kabel-TV-signalen att passera genom D R400 innan du går till TV: n. Denna inställning är det som gör att du inte bara titta på kabel-TV-program, men spela in dem till DVD-skiva när du vill.

Instruktioner

1 Använd en av de gula A / V-kablar för att ansluta den gula A / V Out på baksidan av kabelbox (här uttaget är ofta märkt "Video Out") till den gula A / V In på D R400 baksida .

2 Anslut ena änden av en av de vita A / V-kablar in i kabelboxen vita A / V OUT. Den andra änden av kabeln går in i vita A / V ingång (märkt "L" för vänster) på baksidan av D R400. Den vita A / V-kontakten sänder den vänstra sidan av den stereo analoga signalen.

3 Sätt ena änden av röda A / V-kablar i kabelboxen röda A / V OUT. Anslut den andra änden av kabeln till D R400 röda A / V ingång (som är märkt "R" för höger). Den röda A / V-kontakten sänder den högra sidan av den stereo analoga signalen.

4 Anslut den ena änden av var och en av de kvarvarande A / V-kablar till D R400 A / V Out, som matchar dess färg. Sätt i den andra änden av var och en av dessa kablar i dess motsvarande A / V In-kontakten på TV: n. Mönstret är troligen uppenbart vid det här laget. Varje A / V-kabeln är färgkodade för att matcha A / V-kontakten den infogas i.

5 Tryck på "Power" -knappen på TV: n för att slå på. Slå på TV till kanal 3.

6 Slå på Toshiba D R400. Sätt någon DVD du vill in i enheten. Vänta det att läsa. Leta reda på "Input" eller "Source" -knappen på TV: ns fjärrkontroll. Använd den för att ändra TV: ns videoingångskanal till rätt A / V-ingångskälla. Du vet att du har kommit till rätt kanal när du kan se vad som spelas från D R400 på TV-skärmen.

7 Mata ut DVD-skivan från D R400. Slå på kabelbox. Använd knappen "Input Select" på D R400 fjärrkontrollen för att ändra videoingångskanalen till A / V-ingångskälla. Du vet att du har kommit till rätt kanal när du har möjlighet att se vad TV-program spelas från kabelbox på TV-skärmen.