Hur man tar bort Yoshimura Bafflar

February 3

Hur man tar bort Yoshimura Bafflar


Att bygga en anpassad sport cykel handlar om att öka hästkrafter, men även om du redan har en prestanda avgassystem, såsom en Yoshimura, kan du få ännu mer makt genom att ta bort mellanväggar. Det kommer att bli starkare för säker, men genom att göra detta kan du enkelt köpa två hästkrafter för att inte en hel del arbete, bara en eftermiddag eller så med elverktyg. Det är en av de bästa typer av anpassade motorcykel ändringar - fri typ.

Instruktioner

1 Infoga en metallborr in i borren som är ungefär diametern hos nitarna belägna på ändlocket av Yoshimura ljuddämparen. Borra upp varje nit med hjälp av borren, fram till slutet locket kan tas bort helt från avgaserna.

2 Unbolt baffeln från ljuddämparen, med hjälp av en öppen nyckel, sedan placera baffeln åt sidan. Placera gänglåsning på bult som tidigare höll väggen på plats, och dra den genom baffeln monteringshål med en låsmutter, så ljuddämparen inte har en läcka.

3 Placera ändkåpan tillbaka på ljuddämparen och sätt in en nit i ett av hålen där man borrade ut en nit i Steg 1. Placera niten pistolen på ansatsen av niten och dra i avtryckaren, åtdragning av niten på plats. Upprepa detta för alla kvarvarande nitar tills ljuddämparen ihop.