Olevia 537H Problem

June 30

Olevia 537H Problem


Den Olevia 537H platt-TV uppvisar en hög bildkvalitet utgång som passar för hemmet eller kontoret. När enheten har ställts in, kanske du har frågor om hur du åtgärdar problem med makt, ljud eller bildkvalitet.

Ingen ström

Inspektera strömsladden anslutningen till "AC in" uttaget på baksidan av 537H. Dra ur sladden för att återställa anslutningen. Kontrollera längden på strömkabeln för frays eller nedskärningar. Om sladden är skadad, byt ut den. Anslut sladden ordentligt i "AC in" uttaget. Dra ut nätsladden från vägg eller remsa utlopp för att återställa anslutningen och koppla in den igen.

Ingen bild eller ljud

Om dina 537H slås på men får ingen ingång, kanske 75-ohms koaxialkabel kopplas bort från kabeljacket eller från baksidan av TV: n. Skruva loss kabeln från baksidan av TV: n och sätt tillbaka det ordentligt på domkraften. Vrid det yttre skalet av kontakten på domkraften tätt. Kontrollera anslutningen till vägguttaget, koppla loss den och skruva fast det igen.

dim Screen

Tryck på knappen "Meny" på fjärrkontrollen för att öppna menyn OSD inställningar. Använd navigeringsknapparna för att välja "Bild" push "Enter" rulla till "Ljusstyrka" och tryck navigeringsknapparna för att höja ljusstyrkan i bilden.