Hur man gör din iPhone en fjärrkontroll till en Panasonic Viera

June 29

Hur man gör din iPhone en fjärrkontroll till en Panasonic Viera


Panasonics Viera sortiment fokuserar på att ge en nät- och Internetanslutna erfarenhet på vardagsrummet TV. Ansluta en Viera-kompatibel TV till ditt hemnätverk kan du använda den officiella Panasonic Viera Remote på din iPhone, vrida telefonen till en Wi-Fi fjärrkontroll. Fjärrkontrollen app driver TV funktioner, och fungerar som ett trådlöst tangentbord för textinmatning i relevanta aspekter av TV-verksamhet.

Instruktioner

1 Anslut din Panasonic Viera TV till ditt hemnätverk med en Ethernet-kabel eller Wi-Fi-anslutning. Konsultera TV: ns bruksanvisning för information om hur du ansluter din modell.

2 Starta App Store på din iPhone genom att knacka på dess ikon på startskärmen.

3 Tryck på knappen "Sök" i menyn längst ner på skärmen. Skriv "Viera Remote" i textrutan längst upp på skärmen.

4 Tryck på posten för Viera Remote i sökresultaten för att öppna sin fullständig lista sida. Tryck på "Free" -knappen, sedan på den igen när texten ändras till "Install". Viera Remote app hämtas till din iPhone.

5 Starta Viera Remote på din iPhone. Appen kommer automatiskt att upptäcka eventuella Viera-kompatibla TV-apparater som är anslutna till samma nätverk som iPhone.

6 Tryck på "Device Selection" i Viera Remote meny. En lista över anslutna Viera enheter visas. Tryck på posten för Viera enhet du vill styra.

Tips

  • En enda instans av Viera Remote kan användas för att styra flera Viera-kompatibla enheter, så länge de är alla anslutna till samma nätverk.