Hur man gör en digital TV-antenn

February 13

Välkommen till en värld av high definition television. Med analoga signaler blir föråldrad, är HD nu tar din TV tittarupplevelse till en helt ny nivå. Med skarp bild, levande färger och tydlighet av bilderna, kommer dina filmer aldrig ser likadana ut. Rätt utrustning är det första steget att njuta av denna nya teknik. En av de mest kostnadsbesparande sätt att komma igång är att veta hur man gör en digital TV-antenn. När du är klar, kommer dina filmer till liv och du kommer att njuta av det mer vet du byggt antennen.

Instruktioner

1 Skär 1 "med 2" tum träbit till 48 tum i längd. Mät från mitten och markera var 7 inches en plats för de fyra flugor som ska monteras.

2 Hugga huvudet av galgar av och räta ut kabeln. Klipp kabeln i 14 tum bitar. Sand centrum av varje tråd omkring 2 inches. Böja tråden i mitten för att forma av ett V, så att varje sida är exakt 7 inches lång och det slipade området är i centrum av kröken.

3 Skruva 2-tums skruvar med brickor ungefär tre fjärdedelar av vägen in i träet, två vid varje markering. Detta kommer att användas för att montera den V-formade bowties till träet.

4 Klipp svetsade trädgårdsstaketet i en 2 x 3 fot fyrkantiga och platta ut eventuella kurvor eller kurvor i stängslet. Centrera baksidan (motsatt sida skruvarna och brickor) av 1 x 2 ombord över staketet lång väg med den smala delen av stängslet som de två sidorna. Staple staketet till styrelsen vid varje ände och var 3 inches.

5 Montera bowtie stavar på varje skruv plats, hoppa över mellan uppsättning skruvar för transformatorn. Se till att varje V-formade fluga är identisk i form och storlek så att antennen kommer att ordentligt fasas.

6 Använda de återstående galgar, anslut en klädhängare till det övre vänstra fluga och gå över till höger och anslut samma kabel till de två mittersta bowties och centrumskruven till höger. Korsa tillbaka över till det nedre vänstra fluga och dra åt anslutningen. Se till att klädhängaren slipas där det är en förbindelse med varje skruv.

7 Upprepa ovanstående process, endast start med upp till höger båge, passera över och anslut vänster sida mitt Bowties och centrumskruv. Korsa tillbaka över för att ansluta nedre högra fluga. Se till att klädhängaren slipas där det är en förbindelse med varje skruv. Använd eltejp för att isolera där tråden kors över tråden i ovanstående steg så att de inte kommer i kontakt.

8 Anslut transformatorn till de två mittre skruvarna. Slutföra en sista kontroll av varje bowtie och se till att avståndet eller spridning är samma mätning på varje fluga.