Hur man använder en Powershot S5 IS

April 28

Canon Powershot S5 IS är en av Canons kompakta digitalkameror, som faller mellan de grundläggande konsumentnivå modeller och avancerade professionella kameror i Canons digitala kameralinjer. Powershot S5 IS har en 12x optisk zoom, en 8,0 megapixel sensor, och mer än 20 fotograferingsmetoder. Canon släppte S5 IS 2007. Det släpps uppdaterade modeller sedan med mer avancerade funktioner.

Instruktioner

1 Slå på kameran genom att vrida strömbrytaren på upp till höger på kameran mot kameraikonen. Täck inte linsen eftersom det kommer att sträcka sig ut när kameran startas. Första gången du slår på kameran, kommer den inställda tiden och datum skärmar visas. Använd riktnings kontroller bredvid LCD-skärmen för att ställa in datum och tid. Upp och ner ändra siffrorna, vänster och höger switch till nästa attribut för att ändra. Tryck på "OK" när du är klar.

2 Vrid lägesväljaren på kamerans ovansida till "Auto". Titta genom sökaren eller på LCD-skärmen och tryck på zoomreglaget till höger för att zooma in på ett motiv. Tryck på zoomreglaget åt vänster för att zooma ut.

3 Trycka ned avtryckaren halvvägs för att fokusera en bild. Se till att du inte skymmer objektivet. Trycka ned avtryckaren hela vägen för att ta en bild.

4 Tryck på strömbrytaren mot spel ikonen för att öppna spelläge och visa fotografier som du har tagit. Tryck på höger och vänster riktningsknapparna för att växla mellan bilder. Tryck på ikonen för papperskorgen för att radera en bild.