Hur Synkronisera ett iPhone & Outlook

December 30

Hur Synkronisera ett iPhone & Outlook


Även om iPhone är en Apple-produkt, det ger stöd för synkronisering av kontakter och kalendrar mellan Microsoft Outlook på din Windows-PC via iTunes-programmet. Även iTunes är standardmediaspelaren på Macintosh-datorer, kan det laddas ner gratis från Apples webbplats för Windows-datorer. Efter den inledande synkroniseringen mellan iPhone och Outlook, dina kontakter och kalenderhändelser kommer att uppdateras när iPhone är ansluten till datorn och iTunes är öppen, enligt Tony Bove och Cheryl Rhodes, författare till "iPod & iTunes For Dummies."

Instruktioner

1 Ladda ner och installera iTunes mediaspelare från den officiella Apples webbplats (se Resurser för länk).

2 Anslut iPhone USB-kabeln till dockningsport på iPhone. Enligt den officiella Apple plats, är dockan porten på undersidan av iPhone mellan högtalarna. Anslut den andra änden av USB-kabeln till en ledig USB-port på datorn.

3 Kör iTunes-programmet på datorn om den inte startar omedelbart efter koppla in iPhone. Välj iPhone ikon i källpanelen i iTunes till vänster i iTunes-fönstret.

4 Klicka på fliken Info längst upp i programfönstret, och markera rutan bredvid "Synkronisera kontakter från." Klicka på "Outlook" och klicka på "Alla kontakter" eller "Markerade grupper" i undermenyn. Markera kryssrutan bredvid de grupper du vill synkronisera med din iPhone om du väljer "Valda grupper", enligt den officiella Microsofts webbplats.

5 Markera kryssrutan bredvid "Synkronisera kalendrar från Microsoft Outlook". Klicka på cirkeln bredvid "Alla kalendrar" eller "Markerade kalendrar" och markerar kalendrar du vill synkronisera för det senare alternativet.

6 Klicka på Verkställ för att spara de nya Outlook synkroniseringsinställningar. Mata iPhone genom att klicka på utmatningsknappen bredvid iPhone ikon i källpanelen i iTunes, eller i det nedre högra hörnet av iTunes-fönstret under knappen Verkställ.