Hur får man gratis bakgrunder på din telefon

February 11

Hur får man gratis bakgrunder på din telefon


Precis som din hemdator, många samtida mobiltelefoner har möjlighet att presentera skräddarsydda tapeter. En tapet är bilden eller mönstret som upptar bakgrunden på skärmen eller bildskärmen, i synnerhet bakgrunden på enhetens huvudmeny. Även om det finns många bakgrundsbilder som kräver användare att betala en premie för att använda, kan du få gratis bakgrunder till din telefon med hjälp av ett par metoder.

Instruktioner

Gratis bakgrundsbild webbplatser

1 Starta datorns webbläsare.

2 Besök en av följande gratis mobiltelefon tapeter webbplatser: FreeMobileFun.net, Cellphone-Wallpapers.net, MyTinyPhone.com eller Zedge.net (se Resurser).

3 Bläddra igenom platser "urvalen av mobiltelefon tapeter. Vissa bara ge bakgrundsbilder av en viss filtyp. Du kommer att vilja välja en webbplats som ger bakgrundsbilder som matchar filtyp kompatibel med din telefon. Vissa webbplatser kan också kräva att du anger personlig information, såsom e-postadress. Om du är bekväm att göra detta, fortsätt. Däremot kan du riskerar att ta emot spam, antingen via e-post eller text.

Användarskapade bilder

4 Gå till din mobiltelefon kamera.

5 Rikta kameran mot en bild eller ett objekt du vill göra din bakgrund.

6 Tryck på kamerans utsetts för att ta bilden.

7 Ställ in bilden i din mobiltelefon inställningsmeny som ska användas som telefonens bakgrundsbild.

Tips

  • Om du inte har en kamerafunktionen på din mobiltelefon, kan du fortfarande att kunna använda en användargenererad bild som bakgrund genom att överföra en bild från datorn till telefonen.
  • Använd inte webbplatser som påstår sig erbjuda gratis mobiltelefon tapeter, men ber dig att skriva in uppgifter.